fbpx

We ontwerpen, realiseren en onderhouden buitenruimtes voor particulierenbedrijvenoverheden en zorginstellingen.

Al 40 jaar richt Habo Allemekinders Groen buitenruimtes in waar mensen met plezier wonen en werken.

Wij ontwerpen en realiseren tuinen waarin mensen hun persoonlijk tuingeluk weerspiegeld zien. Voor bedrijven nemen wij met een representatieve bedrijfstuin de zorg voor het groen uit handen. Wij maken het mooi en makkelijk.

Geen doorsnee hoveniersbedrijf

We doen meer dan u wellicht van een hoveniersbedrijf zou verwachten. Wij zijn dan ook geen doorsnee hoveniersbedrijf. Wij zijn denkers en doeners. Wij acteren proactief, adviseren, denken mee en maken goede plannen. Maar steken ook de handen uit de mouwen en zorgen voor een prachtig groen gazon of de perfect gesnoeide haag.

U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept of alleen maar een klein onderdeel ervan. Wij werken voor particulieren, bedrijven, overheden en zorginstellingen.In onze flexibele organisatie is veel mogelijk.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Habo Allemekinders Groen meer dan een actuele slogan. We zijn een bedrijf dat duurzaamheid niet als reclame-uiting gebruikt maar er met hart en ziel naar wil handelen. Het scheiden van afval, bewust inkopen van materialen, stimuleren van hergebruik van materialen en restpartijen, gebruiken van elektrisch gereedschap, natuurlijke bemesting, sterke beplanting en bewuste keuzes om ziekten te vermijden.

Graag gaan we met de klant in gesprek om onze visie te delen en mogelijkheden te bespreken.