fbpx

Voel je thuis in je tuin.

Ook dit jaar zal de vakantie rondom het huis bij velen de realiteit zijn. Is dat erg?

Wij denken van niet.

Het geeft je namelijk ook de kans om de eigen omgeving opnieuw te ontdekken. In het verbeteren van de eigen leefomgeving kan worden geïnvesteerd. De tuin zal daar een belangrijk onderdeel van zijn. Een hangmat, ingerichte loungeplek en zelfs de tuin met zwembad of sauna kan werkelijkheid worden. De tuin wordt een echte ontspanningsplek.

Habo Allemekinders Groen helpt u graag om uw droomtuin te realiseren. Want goed advies, aanleg en onderhoud verhogen het wooncomfort.

 

 

 

Een weerspiegeling van uw wensen en behoeften. Een tuin moet bij u passen. Aan de hand van deze kernwaarden gaan we specifieker in op de details. In overleg met u, ontwerpen wij.

Van een kleine tuin, balkon of daktuin tot grote tuinen. Moet deze klimaat bestendig zijn voor de toekomst? Ook dat is mogelijk. Invulling geven aan de sfeer, rekening houdend met het interieur van uw huis. Ook dat kan. Wij realiseren ook totaal concepten. 

Zou u een sfeer willen zoals uw favoriete vakantiebestemming. Haal het Scandinavische gevoel of de Ibiza stijl naar huis. Nagenietend en totaal genietend. Ziet u zichzelf al zitten? Een heerlijke maaltijd buiten eten in de tuinkamer met een knisperende haard en of op een warme zomerdag luieren in de hangmat onder een groen bladerdak. Een frisse duik in uw natuurlijke zwemvijver? Laat u inspireren door onze ontwerpen.

Wij bieden totaal advies en realisatie. Gepaard met vakmanschap, creativiteit en oog voor details.

Benieuwd wat wij voor uw tuin of project kunnen betekenen? Wij zijn u graag van dienst voor zowel tuinontwerp/-aanleg als tuinonderhoud.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Werkadres (verplicht)

  Uw postcode en woonplaats (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)