fbpx

Strand van Schouwen- Duiveland

Sinds een aantal jaren maken wij ook deel uit van de Groencombinatie. Hierbij maken wij de Schouwse stranden schoon. Voor ons belangrijk, want een schoon strand draagt bij aan een beter milieu en leefklimaat. Toerisme is van groot belang voor het eiland, we willen natuurlijk niet met onze voeten in het plastic lopen op een mooi en uitgerekt strand. Zorgeloos genieten van de natuur, de watersport activiteiten en de zee is voor ons een mooi motto voor de komende jaren! Kom genieten.

 

 

Duurzaam ondernemen:

 • We gebruiken bewust alternatieven voor materialen die schade aanbrengen aan het
  milieu / de natuur. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld geen tuinturf en hardsteen meer.
 • Hetdigitaliseren van ons werkwaardoor wij zo min mogelijk papier en energie verspillen.
  Correspondentie zoals facturen gaan zo veel mogelijk via e-mail.
 • In de ontwerpfase denken wij na over het zo gemakkelijk mogelijk onderhouden van het groen. Hiermee besparen we tijd, werk en daardoor ook energie en materialen. ( minder spuiten, minder snoeien)
 • Bewust omgaan met energie.
 • Ons hoveniersbedrijf is niet vrij van chemisch bestrijdingsmiddelen, maar wij zullen altijdeerst naar natuurlijke alternatieven zoeken. Met de juiste beplantingskeuze of inrichtingsvorm willen wij het probleem voor zijn, zodat er in een later stadium niet naar chemische middelen gegrepen hoeft te worden.
  Onze hoveniers dragen dit ook actief uit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) of duurzaam ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).

Strand RenesseStrand Brouwersdam