fbpx

Thuis voelen in de tuin is een kunst.

De tuin goed aanleggen is een vak, een tuin goed onderhouden vergt vakmanschap.

De kleuren en geuren die ieder seizoen de tuin veranderen, zo niet iedere dag eigenlijk. Onze collega’s hebben verstand van die veranderingen en hoe ze er op in moeten spelen.

Wij werken met de elementen. Natuurlijk. Hoe kan het ook anders.

Wij bieden ontzorgings kuren voor uw tuin. Wetend wanneer te mesten, bij te snoeien. Bewateren bij droogte en maaien voor een geweldig ogend gazon.

U kunt kiezen voor verschillende ontzorgings kuren:

 •   vast tuinonderhoud
 •   flexibel tuinonderhoud
 •   tuinonderhoudservice

Vast onderhoud

Uw tuin ziet er gegarandeerd piekfijn uit!

Wij stellen samen met u de onderhoudsbehoefte vast en maken een onderhoudsplan met een bijbehorende vaste prijs. Dit tuinonderhoud kan het totaalonderhoud omvatten, maar ook afzonderlijke onderdelen zoals een voorjaarsbeurt, hagen knippen, gras maaien, onkruidvrij maken. Het tuinonderhoud krijgt een vaste plek in de planning, wij nemen vanzelf contact met u op voor de uitvoering en een vaste hovenier verzorgt het onderhoud in uw tuin.

U heeft nergens omkijken naar, wij zorgen ervoor!

Flexibel tuinonderhoud

Nergens aan vast zitten en toch uw tuin in goede handen

Wij inventariseren de tuinwerkzaamheden waarbij u hulp kunt gebruiken. Hiervoor reserveren wij van te voren ruimte in onze planning. Bijtijds nemen wij contact met u op met de vraag of het werk uitgevoerd moet worden. U kunt op dat moment kiezen of u zelf aan de slag gaat of dat wij het werk uitvoeren. De verrekening vindt plaats op basis van gewerkte uren.

Ontdek het gemak van een flexibele hovenier die meedenkt!

Tuinonderhoud service

Bent u tijdelijk niet in de staat om uw tuin te onderhouden? Omdat u voor langere tijd in het buitenland verblijft, op vakantie bent of door ziekte niet in staat om uw tuin te onderhouden?

Wij zorgen ervoor dat het nodige tuinonderhoud wordt uitgevoerd als u dit zelf ( tijdelijk) niet kunt doen. Wij maaien het gras, houden de border onkruidvrij en geven de planten water. En wat u verder maar wilt, geheel volgens uw wensen. Daarbij houden wij altijd nauw contact over de uitvoering van het werk en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

daktuin

 
Benieuwd wat wij voor uw tuin of project kunnen betekenen? Wij zijn u graag van dienst voor zowel tuinontwerp/-aanleg als tuinonderhoud.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Werkadres (verplicht)

  Uw postcode en woonplaats (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)