fbpx

Plant de tuin van je dromen!

Wij adviseren bij de realisatie van uw droomtuin. Het maken gaat gepaard met het gefluit van vroege vogels. De regen die soms valt, voelen wij.

Groot of klein. Ter recreatie of permanent. Het zonnetje schijnt sowieso. Kom genieten en voel je thuis. Wij werken met de elementen. Natuurlijk.

Hoe kan het ook anders.

Wij passen ongekend blitse trends aan, ontwerpen, maken en onderhouden uw tuin met een sterk onder liggend gevoel voor ethiek en vorm. Natuurlijk. Inspirerende passie, iets wat je kunt vergelijken wellicht met de sterke geuren in de ochtend. Moeten we nog uitleggen dat dit gepaard gaat met vakmanschap? Oog voor detail?

Wij zijn er, nog steeds..

U kunt bij ons terecht van tuinhuis tot beplanting, van vijvers en schuttingen tot totaal concepten, verlichting, terras en straatwerk.

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Advies en een globale gedachte kunnen u waarschijnlijk verder helpen. Want wat te denken van de klimaatsveranderingen in de toekomst. Is u tuin klimaatproef? Wilt u uw zonnepanelen beter laten renderen? Meer koelte in huis tijdens hitte perioden. Of overtollig water opvangen in een vijver waar je heerlijk in kunt zwemmen s’zomers.

Juist, bel ons gerust. Wij helpen u graag!

Garantie

U bent verzekerd van 1 jaar garantie op alle werkzaamheden en materialen. Zo heeft u de zekerheid dat uw tuin gegarandeerd vakwerk is. De oplevering van een tuin wordt schriftelijk vastgelegd in een opleverings formulier. Hierin worden eventuele aandachtspunten en de voorgenomen acties in overleg met u beschreven. De nazorg wordt vervolgens in onze planning opgenomen.

Wij zijn Groenkeur-hovenier. Sinds 2007 zijn wij als één van de eersten in Zeeland gecertificeerd groenkeur -hovenier. Het is uw garantie voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, duidelijkheid.

Lees hier meer over onze kwaliteits- en veiligheidsnormen, die duurzaam in onze bedrijfsvoering zijn verankerd.

Hotel Blancke Toptuin renovatieStrandhotel Fletcherterras
 
Benieuwd wat wij voor uw tuin of project kunnen betekenen? Wij zijn u graag van dienst voor zowel tuinontwerp/-aanleg als tuinonderhoud.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Werkadres (verplicht)

  Uw postcode en woonplaats (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)