fbpx

Herkent u dat? Na een week werken wilt u lekker genieten in uw tuin, maar wanneer u in de tuin zit merkt u dat de tuin niet netjes is aangelegd en moeilijk te onderhouden is.

U wilt ontspannen zonder u zorgen te hoeven maken over uw tuin, zogezegd een tuin zonder zorgen. Bent u klaar voor een tuin zonder zorgen? Wij kunnen deze voor u realiseren. Onze vakbekwame hoveniers kunnen uw droomtuin aanleggen of uw huidige tuin renoveren, zodat u kunt genieten en ontspannen in uw tuin.

Ziet u het voor zich? U voelt zich helemaal thuis in uw tuin, de indeling en beplanting kloppen en er zijn unieke plekjes te ontdekken. De tuin is op uw persoonlijke wensen afgestemd en verhoogt het wooncomfort omdat deze is aangelegd door onze professionele hoveniers.

Habo Allemekinders groen legt al jarenlang grote en kleine tuinen aan en we gebruiken hierbij de nieuwste aanlegtechnieken en machines. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor deelaanleg of specifiek specialistisch werk. Tuinaanleg kan het jaarrond plaatsvinden. Met de juiste mensen op de juiste plaats zorgen wij voor een professionele uitvoering van uw wensen. 

Offerte

Aan de hand van een tuinontwerp of de besproken wensen ontvangt u kostenraming voor de aanleg van de tuin. U heeft hierdoor de kosten duidelijk op een rijtje mèt een heldere omschrijving van het uit te voeren werk. Met deze kostenraming bent u op eenvoudige wijze in staat te beslissen of u de tuin geheel door ons laat aanleggen of dat u kiest om een aantal onderdelen zelf uit te voeren.

Garantie

U bent verzekerd van 1 jaar garantie op alle werkzaamheden en materialen. Zo heeft u de zekerheid dat uw tuin gegarandeerd vakwerk is. De oplevering van een tuin wordt schriftelijk vastgelegd in een opleveringsformulier. Hierin worden eventuele aandachtspunten en de voorgenomen acties in overleg met u beschreven. De nazorg wordt vervolgens in onze planning opgenomen.

Wij zijn Groenkeur-hovenier. Sinds 2007 zijn wij als één van de eersten in Zeeland gecertificeerd groenkeur -hovenier. Het is uw garantie voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, duidelijkheid.

Lees hier meer over onze kwaliteits- en veiligheidsnormen, die duurzaam in onze bedrijfsvoering zijn verankerd.