Particulier groen

Past uw tuin nog bij u? Of groeit de tuin letterlijk boven uw hoofd? Bent u aan het dromen over uw ideale tuin? Wij brengen structuur in al uw tuinwensen en daarmee licht in de duisternis. Schakel ons in voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

U geniet snel weer van uw tuin!

Tuinontwerp

Past uw tuin nog bij u? Of bent u steeds vaker ontevreden over uw tuin? In de loop van de tijd verandert uw leven en de tuin verandert niet altijd mee. U loopt met plannen en ideeën in uw hoofd, maar weet niet waar te beginnen? Vertel het ons en uw ideale tuin krijgt eindelijk vorm.Wij geven structuur aan uw ideeën, wensen en gedachten. Vertel ze ons en wij brengen ze samen in een passend tuinontwerp. Met een tuinontwerp op weg naar uw persoonlijk tuingeluk!
In 5 stappen naar uw ideale tuin:

 

Stap 1 – Het intakegesprek

In een tot niets verplichtend intakegesprek laten we graag zien wat we voor u en uw tuin kunnen betekenen. Vanaf het begin staat wat u in en met uw tuin wilt centraal. We luisteren goed en actief naar u. Daardoor halen we het beste naar boven en maken dat mooi zichtbaar.

Kosten van een tuinontwerp
Tijdens het intakegesprek maken wij een afspraak over de kosten van een tuinplan. Dit bedrag is afhankelijk van de grootte van de tuin en uw wensen. Als de ontwerpkosten schriftelijk akkoord bevonden is, gaan wij daadwerkelijk voor u aan de slag met het maken van het ontwerp.

 

Stap 2 – De afmeting van de tuin

Voor het maken van het tuinontwerp willen wij exact de afmetingen van uw tuin weten. Indien er geen bouwtekening met perceelafmetingen is, zullen wij de tuin inmeten.

 

Stap 3 – Het tuinontwerp

Zodra de maten van de tuin op papier staan, gaan wij daadwerkelijk aan de slag om uw wensen zichtbaar te maken in een tuinontwerp. Wij werken alles met de hand uit. De charme van een hand getekend ontwerp is zoveel groter dan van een computertekening. Wij nodigen u bij ons op kantoor uit om het tuinontwerp te bespreken.

 

Stap 4 – Het beplantingsplan

Na de bespreking van het tuinontwerp – en eventuele aanpassingen – werken wij de beplanting uit. U ontvangt een beplantingsplan waar u precies ziet welke planten waar moeten komen. Wij passen in iedere tuin mooie planten toe die makkelijk en zorgeloos bloeien en groeien. En ook belangrijk: een beplanting die het jaar door aantrekkelijk is om naar te kijken.

 

Stap 5 – Het lichtplan

De tuin is steeds meer een volwaardige verlenging van de woonkamer. Reden te meer om met verlichting in deze buitenruimte nog meer sfeer en functionaliteit te brengen. Daarom werken desgewenst in combinatie met het beplantingsplan een lichtplan voor u uit.


Contactformulier