fbpx

Hoveniersbedrijf Allemekinders is in 1986 in Goes gestart het bedrijf groeide gestaag met als belangrijkste speerpunt; vakmanschap en kwaliteit te leveren met een goede garantie.

In 2002 werd een ander hoveniersbedrijf overgenomen: Beveland Groenprojecten. Met toen al een eeuw aan ervaring in het groen, stond dit bedrijf voor deskundigheid en betrouwbaarheid.

Per september 2019 de onderneming is overgenomen door Sandee Groen, een sterke Zeeuwse speler om een nog sterker groenbedrijf te laten ontstaan. Waardoor de huidige naam is ontstaan Habo Allemekinders groen

Nieuwe technieken en inzichten

We zoeken voor u steeds naar nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden om het tuinieren of het beheren van zakelijk en openbaar groen voor u zowel interessanter als gemakkelijker te maken. Nieuwe technieken en nieuwe inzichten vertalen we voor u in aantrekkelijke concepten.

Onze ontwerpers vertalen uw groen- en tuinwensen in overtuigende plannen die aansprekend worden gepresenteerd. Uw verlangens op het gebied van uitvoering en onderhoud bekijken we grondig en werken we uit in heldere plannen, offertes en planningen.

We schuwen uitdagingen niet. Met onze kennis en ervaring kunnen we u heel breed en effectief van dienst zijn.