fbpx

1-2 adv. 264×194 Habo wk20-20-3 Hier begint uw tuin zonder zorgen, waar u het hele jaar van kunt genieten.

Dit jaar zit er waarschijnlijk geen verre reis in naar een warme bestemming, maar maken we van de tuin een prachtige omgeving om tot rust te komen en te genieten.

 

Nu geef je het geld niet uit voor een week genieten, maar heb je hier het hele jaar door plezier van. De tuin is een plek waar je je helemaal vertrouwd voelt, van alle gemakken bent voorzien en vlak bij staat de koelkast met een koel drankje. Habo Allemekinders helpt u graag om uw droomtuin te realiseren.

Vraag nu een gratis tuinplan aan!

Zodat u kan genieten van een tuin zonder zorgen. Onze bekwame hoveniers zorgen voor de aanleg en eventueel ook het onderhoud. U hoeft ons alleen uw wensen uit te leggen, zodat wij uw droomtuin kunnen realiseren. We ontzorgen u graag en halen het optimale uit de vierkante meters die u ter beschikking heeft. Wilt u alle vier de seizoenen zorgeloos genieten van het buitenleven? Wij staan voor u klaar!

In ons portfolio kan u zien welke mogelijkheden we bieden en kunt u inspiratie opdoen.

Bel 0111-461248 of mail info@haboallemekinders.nl

Voorwaarden gratis tuinplan

De kosten voor het ontwerp van het tuinplan komen te vervallen wanneer Habo Allemekinders de aanleg van de tuin mag realiseren.U betaalt 50% van het tuinplan wanneer we de materialen mogen leveren voor het tuinplan. Wanneer wij het ontwerp voor u maken maar er volgt geen opdracht, berekenen we het ontwerp van het tuinplan door.